۱۳۹۴ تیر ۱۷, چهارشنبه

نامه یِ اعتراضی شماری از زندانیانِ سیاسی ایران به دولتِ بریتانیا



( نامه یِ اعتراضی شماری از زندانیانِ سیاسی ایران به دولتِ بریتانیا)
«حاکمیتِ ملیِ» ایران مطلقاً تقسیم پذیر نیست!
سینه یِ تاریخ، "هدف گیریِ جانِ جمعیِ ملتِ ایران" را کنشی نوظهور و تلاشی نواورانه نمی شناساند. باری، بیگانگیِ این هدف گیران با تاریخ، ریشه یِ تکرارِ بی پایانِ این تلاشِ ورشکسته و هماره بی پیروزی ست؛ چراکه این جانِ ملی، مستقل از هر نشیب و فراز زیسته ست و نیز، می زید و خواهد زیست.
چندی ست برخی سازمان هایِ رسانه ایِ دولتی و به طورِ مشخص، رسانه یِ دولتیِ بی بی سی BBC، در ادامه یِ این کوشش هایِ ناکام، ولی مضرّ، به تلاشی سازمان یافته در جهتِ شکافتنِ تار و پودِ فرشِ هزاررنگِ کهن-کشورِ تک ملیتیِ ایران، از طریقِ تبلیغِ گسترده یِ پیش فرض هایِ به شدت ضدِّ ایران، تحریفِ تاریخ و نفرت افکنیِ قومی، مشغول اند.
این همه درحالی ست که؛ یگانگیِ ملی ایران (ایران؛ یک کشور، یک ملت)، بخش ناپذیریِ حاکمیتِ ملی ایران national sovereignty، استقلالِ ملیِ ایران و تمامیت ارضیِ ایران، چهارچوبی ست مسلم و پولادین که از پشتیبانیِ قاطع و بی تفسیرِ عالی ترین اسنادِ حقوقیِ بین المللی برخوردار ست؛ چنان که پایبندی و احترام به تمامیت ارضی و استقلالِ سیاسیِ کشورها در زمره یِ "اصول"ِ سازمانِ ملل متحد در بندِ ۴ از ماده یِ ۲ِ سندِ "منشورِ مللِ متحد" آمده ست؛ و یا همین سازمان در بندِ ۴ از ماده یِ ۸ ِ سندِ پیوستِ اعلامیه یِ جهانیِ حقوقِ بشر- "اعلامیه یِ مربوط به حقوقِ اشخاصِ متعلق به اقلیت هایِ ملی یا قومی، دینی و زبانی" به صراحت می گوید: «هیچ موردی در اعلامیه یِ حاضر نباید چنان تفسیر و تعبیر شود که "فعالیتی" مغایر با "هدف و اصولِ" سازمانِ ملل متحد، از جمله برابریِ حاکمیت، تمامیتِ ارضی و استقلالِ سیاسیِ کشورها را مجاز بداند». با این همه، بنگاهِ سخن پراکنی بریتانیا (British Broadcasting Corporation)، برایِ نمونه، یکی از برنامه هایِ بخشِ فارسیِ خود (پرگار) را به میدانی برایِ فعالیتِ تبلیغاتی علیهِ حیات و اصولِ ملی ایران تبدیل کرده ست. چنانکه در این برنامه به تاریخِ ۸/۴/۱۳۹۴ ، افزایشِ تنش هایِ هویت طلبانه و حقوقِ قومی [که در تغایر ست با منشورِ حقوقِ بشر و پیوست های آن که مدافعِ حقوقِ "فرد-فردِ" متعلق به گروه های قومی ست، نه "حقوقِ قومی"]، در آذربایجان مسلم فرض شد، و چاره یِ آن در ایران دوستانه ترین! رویکرد، "تکه تکه کردنِ حاکمیتِ ملیِ! ایران" از راهِ فدرالیزاسیون [اینجا سخن از تقسیمِ حکومت government نیست، که سخن از تکه گیِ حاکمیت sovereignty که اصلِ مشترکِ هر بیست-و-شش کشورِ فدرالِ جهان -با وجودِ همه یِ تفاوت هایِ ساختاری و تاریخی شان با همدگر- است]، و یا رسماً جداییِ آذربایجان به خاص، و جداییِ همه یِ اقوامِ ایران به عام، تجویز شد.
به همین مناسبت، ما شماری از دربندانِ سیاسی در ایران، خطاب به دولتِ بریتانیا، اعتراضِ شدید خود را به مجموعه اقداماتِ ایران-نابود-خواهانه یِ این بانیان، ابراز می نماییم و نسبت به ژرفابخشیِ روزافزونِ بدبینی و بی اعتمادیِ زبانزدِ احادِ ملت ایران به بنیادِ سیاست هایِ این دولت نسبت به خود اکیداً هشدار می دهیم.

حافظه یِ تاریخیِ ملتِ ایران روزگاران را نمی فراموشد!
امضا به ترتیب حروف : فرید آزموده امیر امیر قلی
خالدحردانی
سهیل بابادی محمد حسین بروجردی محمد جراحی ایرج حاتمی
علیرضا فراهانی
رسول حرداني شاهرخ زمانی مهدی شاندیز سعید شیرزاد صالح کهن دل
پيروز منصوري
ميثاق يزدان نژاد
16 تیر 1394_زندانیان سیاسی ایران

۳ نظر:

  1. bbc و ایادی آن بدانند آرزوی تجزیه شدن ایران را به گور خواهند برد.

    پاسخحذف
  2. _________بابا بی خیال این حرفا؟ انگلیس آدمه مگه که بشه باهاش کنار اومد اگه میخواست به قوانین بین المللی احترام بگذاره که از اول اینکارها را نمی کرد که با گوشزد کردن ما یادش بیفته غلط زیادی داره میکنه ، انگلیس عاشق تجزیه کردنه ،همانطور که بارها ایران (جنوب خلیج فارس ، جزایرش، هرات و افغانستان ونیمی از سیستان و بلوچستان)و عثمانی و هند را (پاکستان :نیمی از ایران و نیمی از هند) را تجزیه کرده و می کند ،
    راه حل = با گرگ نمیتوان با زبان آدمیزاد حرف زد ، گرگ خواست تکه پاره ات کنه باید تکه پاره اش کنی با چاقو =»در شبکه های پرس تی وی و بقیه شبکه های انگلیسی زبانمان باید تجزیه طلبان ایرلندی و اسکاتلندی را بیاوریم صحبت کنند و از گروههای خواستار استقلال از بریتانیا حمایت مالی کنیم =» بریتانیای تجزیه شده = بریتانیا ضعیف با قددرت فضولی بسیلر خفیف _________ اگر علاقه به ایران دارید این چاره کار را همه جا تیتر بزنید و جا بیاندازید و در رابطه با آن صحبت کنید، اصل مقابله به مثل تنها راه جواب این گرگ موذی است .

    پاسخحذف
  3. لازم به ذکر است انگلیسیها جواب این پیغامها را در طول تاریخ کلاً نداده اند تا بعنوان سندی برای آیندگان ثبت نشود ، مراجعه شود به عدم پاسخگوئی دولت عوضی انگلیس به اعتراضات قوام السلطنه در رابطه با مراودات و تجارت بدون اجازه انگلیس با شیخ نشینهای ایران در جنوب خلیج فارس ،در جهت کشور کردن آنها ، که انگلیس تعمداً جواب اعتراضها را نمی داد.

    پاسخحذف