فقط واسه اونایی که میگن امریکا به عراق و افغانستان حمله کرد چی شد غیر بدبختی بیشتر واسه مردمش:
باید بگم افغانستان روز به روز داره پبشرفت می کنه هرچند با سختی و کندی اما رو به جلو داره حرکت می کنه. عراق هم بخاطر عدم لیاقت مردمش و چسبیدن دولتش به جمهوری اسلامی به خاک سیاه نشست وگرنه کشورشون از دست دیکتاتور آزاد شده بود.آزادی لیاقت می خواست که اونها نداشتن.
حالا بخونید در رابطه با #فرخنده ی افغانستان: فرخنده، دختر افغان، 19 مارس کشته شد. او به دعانویسی معترض بود ولی تهمت زدند که قرآن آتش زده، کشتند او را، جسدش در حضور پلیس آتش زده شد.یک روز بعد از مرگ فرخنده، رئیس جمهور افغانستان یک کمیته ویژه برای بررسی قتلش تشکیل داد. سه روز بعد زنان افغان تابوت او را بدون حضور هیچ مردی بر دوش گرفتند و به خاکش سپردند. پنج روز بعد، هزاران نفر در کابل راهپیمایی کردند و خواستار عدالت شدند. 9 روز بعد پرونده 28 متهم در این پرونده به دادگاه فرستاده شد. تعداد متهمان به مرور به 50 نفر افزایش یافت. امروز یعنی 44 روز بعد از روز واقعه، دادگاه این 50 نفر به صورت علنی پخش و از تلویزیون های خصوصی و دولتی پخش شد. دولت در طول این چهل و چهار روز با کمک گرفتن از فیس بوک و توییتر به شناسایی متهمان پرداخت و برای این کار جایزه تعیین کرد. سه مقام دولتی که در فیس بوک در موافقت با قتل سخن گفته بودند، برکنار شدند. یک ملای معروف که از قتل فرخنده حمایت کرده بود، عذرخواهی کرد. دولت محل کار دعانویسان را بست و دعانویسی را ممنوع اعلام کرد. مسجد محل کشته شدن فرخنده بسته شد. خیابانی در کابل به نام فرخنده نامگذاری شد. تعداد زیادی از افسران و سربازان پلیس برکنار و به دادستانی معرفی شدند.
حالا تو کشور ما آخوندها به بسیجی ها دستور اسید پاشی به #دختران و #زنان کشور رو میدن، بعد از اسید پاشی هم اگر اعتراضی شد، نیروی انتظامی و #سپاه خیلی شیک و مجلسی معترضین رو دستگیر کردند!!! تا حالا هم هیچ کدوم از اسید پاش های معلوم الحال پیدا نشدند. البته این موضوع اسید پاشی حکومتی هم چند وقت دیگه فراموش میشه . مث اون تجاوز های گروهی به زنان در جهت ایجاد ارعاب عمومی در کشور....
هرچند وقتی ریز بشیم تو مباحث فنی می بینیم کسی بخاطر #عقاید ش زندانی نمیشه. اون #اسید پاش ها هم اعتقادشون این بوده حتما . چرا باید دستگیر بشن. مگه اینکه پشت نقاب روزنامه نگاری مخفی بشن.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر