نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس ایران، با رد مطالبات حقوق بشری پارلمان اروپا گفته است که اگر “سران فتنه” بی‌گناه شناخته شوند،  باز هم به توصیه اروپایی‌ها آزاد نخواهند شد.
Ashton
منصور حقیقت‌پور، نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس ایران در گفتگو با خبرگزاری “فارس”، قطعنامه کمیته روابط خارجی پارلمان اروپا در مورد ایران را دخالت جدی در امور داخلی این کشور دانسته است.
نماینده مردم اردبیل در روز ۱۳ فروردین ۱۳۹۳ عنوان کرده که اروپایی‌ها خودشان حقوق ملت‌ها را سرکوب می‌کنند و مردم‌شان هم با دولت‌هایشان قهر هستند. او با اشاره به انتقاد اتحادیه اروپا از اعدام قاچاقچیان مواد مخدر در ایران گفته است: «ایران از این به بعد دیگر نباید هزینه مبارزه با قاچاق مواد مخدر به خاک اروپا را بپردازد… ما نه مبدا و نه مقصد قاچاق هستیم.»
حقیقت‌پور افزوده  انتقاد اروپا از ایران برای اعدام قاچاقچیان درست است. در نتیجه ایران باید در مورد ممانعت از انتقال مواد مخدر به اروپا تجدید نظر کند تا کاروان‌های قاچاقچیان بیایند و مواد را به اروپا ببرند و میان اروپاییان توزیع کنند «تا حال دولت‌های اروپایی جا بیاید.»
تاکیدهای حقیقت‌پور به پیش‌نویس قطعنامه‌ای ۷ صفحه‌ای است که روز دوشنبه اول آوریل در کمیته یادشده بررسی شد و موضوعات مختلفی چون روابط ایران و اتحادیه اروپا، موضوعات منطقه‌ای، موضوع هسته‌ای و مسائل حقوق بشر را شامل می‌شود. این پیش‌نویس قرار است روز پنجشنبه ۳ آوریل به رای گذاشته شود.
قطعنامه‌ راهبرد اتحادیه اروپا در مورد ایران ضمن استقبال از آزادی برخی زندانیان سیاسی به ویژه نسرین ستوده، خواهان آزادی همه زندانیان سیاسی، فعالان سندیکایی و کنشگران حقوق بشر و کسانی شده که در اعتراضات سال ۱۳۸۸ دستگیر شده‌اند.
منصور حقیقت‌پور در واکنش به این خواست گفته است: «هر چقدر اروپاییان بیشتر از فتنه‌گران حمایت کنند،‌ ما بیشتر شکمان به یقین تبدیل می‌شود که این‌ها با اجازه اروپایی‌ها از خط قرمزهای نظام عبور کردند.»
او اضافه کرده که اگر قرار باشد سران فتنه محاکمه شوند، طبق قوانین جمهوری اسلامی محاکمه می‌شوند و اگر هم بی‌گناه شناخته شوند، باز هم به توصیه اروپایی‌ها آزاد نخواهند شد.

«اشتون و کرونبرگ خیلی نکبت هستند»

پیش‌نویس قعطنامه اتحادیه اروپا بر لزوم صدور ویزای ایران برای احمد شهید، گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل و امکان ورود بدون قید و شرط او به این کشور نیز تاکید کرده است.
این قطعنامه ضمن تاکید بر حقوق بشر و پشتیبانی از حقوق اقلیت‌ها، از کاترین اشتون خواسته که مقدمات تاسیس دفتر نمایندگی در تهران را تا پایان سال ۲۰۱۴ فراهم سازد.
منصور حقیقت‌پور، در واکنش به این مطالبه گفته که شیرمردان جمهوری اسلامی، اجازه کوچکترین تحرکی به اروپا برای فتنه‌گری در ایران را نخواهند داد: «کاترین اشتون پشت گوشش را ببیند که دوباره به ایران بیاید.»
نماینده اردبیل پیش از این و در ۱۹ اسفند هم در قبال دیدار اشتون با فعالان مدنی  و دیدار تاریا کرونبرگ و هیئت پارلمانی اتحادیه اروپا با نسرین ستوده و جعفر پناهی گفته بود: «آنها در دو سفر قبلی خود در امور داخلی جمهوری اسلامی ایران فضولی کردند و در چنین شرایطی اجازه تاسیس دفتر به آنها نخواهیم داد زیرا این اقدام به مصلحت نیست.»
منصور حقیقت‌پور در ۲۶ اسفند ۱۳۹۲ نیز گفته بود: «اشتون و کرونبرگ خیلی نکبت هستند و لیاقت این دو شخص نفرین است.»