۱۳۹۳ آبان ۱۸, یکشنبه

هزینه ی امر به معروف و نهی از منکر به شیوه ی جمهوری اسلامی داعشی ایران حداقل 60 عمل جراحی ...

هزینه ی امر به معروف و نهی از منکر به شیوه ی جمهوری اسلامی داعشی ایران حداقل 60 عمل جراحی ...

قربانیان اسیدپاشی حداقل به ۶۰ عمل جراحی نیاز دارند
خبرگزاری هرانا – عضو هیئت مدیره انجمن جراحان پلاستیک و زیبائی ایران گفت نتایج جراحی پلاستیک این قربانیان مطلوب نیست زیرا جراحی پلاستیک آنان به یک یا دو عمل منتهی نشده و حداقل به ۶۰ عمل جراحی نیاز پیدا می‌کنند که روند درمان را به درازا کشانده و ممکن است تا ۱۰ سال نیز طول بکشد.
بعد از 35 سال زور و جبر و مجازات های سنگین اکنون جمهوری اسلامی به روشهای خطرناکتر و پر هزینه تری برای ارعاب مردم روی آورده تا افکار پوچ و خرافه های مذهبی را به خورد مردم بدهد. روشهایی که حتی جان کودکان را هم تهدید می کند و حتی این مساله هم برای تندروهای داعشیزم در ایران اصلا اهمیت ندارد.آنها تنها به هدف فکر می کنند و گمان برده اند با این روشها به نتیجه دلخواه خواهند رسید! نتیجه ای که 35 سال به دنبال آن بوده اند ولی بعد از اینهمه هزینه و تلاش بیهوده هنوز به آن دست نیافته اند.

به گزارش هرانا به نقل از ایلنا؛ عضو هیئت مدیره انجمن جراحان پلاستیک و زیبائی ایران گفت: «زیبا شدن» با «سالم شدن» متفاوت است و قربانیان اسیدپاشی دیگر «زیبایی» خود را به‌دست نمی‌آورند.
عبدالجلیل کلانترهرمزی وی اظهار داشت: قربانیان چنین حوادثی با مشکلات تامین هزینه‌های درمانی، بازیابی سلامتی و بازگشت به زندگی عادی روبه‌رو هستند.
وی در تشریح این دو موضوع عنوان کرد: نتایج جراحی پلاستیک این قربانیان مطلوب نیست، زیرا جراحی پلاستیک آنان به یک یا دو عمل منتهی نشده و حداقل به ۶۰ عمل جراحی نیاز پیدا می‌کنند که روند درمان را به درازا کشانده و ممکن است تا ۱۰ سال نیز طول بکشد.
وی افزود: در صورتی شاهد نتایج خوب جراحی خواهیم بود که ضایعه سوختگی کم باشد اما در حوادثی چون اسیدپاشی به‌دلیل شدت جراحات‌، قربانی حتی نیاز به پیوند قرنیه نیز پیدا می‌کند.
وی با اشاره به «هزینه‌بر بودن» جراحی‌های پلاستیک قربانیان اسیدپاشی ادامه داد: دولت موظف است در حوادثی مانند اسیدپاشی به‌دلیل طولانی شدن روند درمان و جراحی‌های مورد نیاز قربانیان هزینه‌های جراحی پلاستیک را متقبل و تامین کند.
عضو هیئت مدیره انجمن جراحان پلاستیک و زیبائی ایران افزود: در حال حاضر امکانات بیمارستان‌های دولتی برای درمان قربانیان اسیدپاشی مناسب و کافی است اما به‌دلیل مراجعات زیاد بیماران به بیمارستان‌ها، روند درمان این قربانیان طولانی می‌شود.
به گفته وی قربانیان اسیدپاشی پس از عمل به دلیل عوارض جانبی که بر روی پوستشان دارند برای بازگشت به زندگی نیاز به روان‌شناس دارند؛ وقتی یک دهم صورت سالم می‌ماند، برگشت به زندگی عادی مقاومت زیادی را می‌طلبد.
کلانترهرمزی در خاتمه خاطرنشان کرد: ظاهر و چهره برای آسیب‌دیدگان مهم است وقتی سیمای قربانی درست نباشد فرد احساس کمبود می‌کند آن‌ها به زندگی روزانه خود می‌رسند اما به حالت عادی باز نمی‌گردند و خودشان بر این موضوع واقفند.
 آن مزدوران جنایتکاری که این عمل دور از انسانیت را انجام داده اند و روسای آنها باید در دادگاههای عادلانه محکوم و به نهایت مجازات اعمال خود برسند. 

۳ نظر:

  1. درود برشما
    شما وسایرعزیزانی که آرزوی درک و شعوربرای اکثریت مردم سرزمین شان دارند و با انعکاس و اشاره به پلیدی های خرافی و تند روی سعی در بالابردن آگاهی میکنند - برایم قابل احترام هستند.
    شک ندارم که رسیدن به آزادی لزوما سر آغازش درک و آگاهی است.
    امید آن که به نام ایران و برای ایرانی آریا ئی مفید و موفق و مستدام باشید.
    فرخ

    پاسخحذف
  2. hivanat ham intor ba hamnoe khod raftar nemikonond. yani ma ensanim pas in khoda kojast.khoda ham yek mojudist ke baray sare kar gozashtane ma azish estefateh mikonand.

    پاسخحذف
  3. alaveh bar kharje amale in ensanhaye bigonah bayad pule kharide asid hughughe va mazayai va hagh bazneshastegi va va va in janiani ke mortakebe in amal shodehand ra ham bayad azafeh kard .

    پاسخحذف